Христо Бонев: Господин Крушарски направи най-добрия избор с назначаването на Любо Пенев

Христо Бонев: Господин Крушарски направи най-добрия избор с назначаването на Любо Пенев

Topsport.bg

05-07-2024, 08:46

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев приветства решението на собственика Христо Крушарски начело на тима да застане Любослав Пенев. Легендата на черно-белите и българския футбол е на мнение, че определяща за представянето ще е селекцията, тъй като тимът бе напуснат от няколко основни състезатели.

"След като Александър Томаш напусна мисля, че най-добрият избор, който можеше да бъде направен от страна на господин Крушарски беше именно Любо Пенев. Познавам го много добре. Той беше мой състезател в националния отбор. Вярвам му, а и знам, че работи много професионално. Доста добри футболисти обаче напуснаха тима ни и сега трябва той и Илко Пиргов, който се занимава със селекцията, да направят всичко възможно да намерят качествени попълнения. Взеха се няколко нови играчи, но ще трябват още. Не съм ги гледал още, но когато се приберат от подготовката ще ги видим и ще разберем какво са направили. Любо Пенев няма да остави отбора неподготвен. Какъвто амбициозен футболист беше, така работи и като треньор. Педантичен е", категоричен бе Бонев пред "Тема спорт".

"Ние сме длъжни на нашите привърженици, тъй като те са свикнали в отбора да идват добри съетзатели, да играят качествен футбол, както през миналия сезон записахме онези рекордни 9 поредни победи. Длъжни сме да даваме на феновете удоволетворение и радост от играта на отбора. А това зависи много от селекцията. Все пак още във вторния кръг ни чака дерби с Ботев Пловдив", завърши Зума. През миналия сезон Локо завърши на пето място, на 6 точки зад четвъртия Левски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини