Хубчев: В Левски ми казаха, че няма да разчитат на мен и аз поех по нов път

Хубчев: В Левски ми казаха, че няма да разчитат на мен и аз поех по нов път

Topsport.bg

28-02-2022, 15:16

Пирин се изправя срещу Арда в последната среща от 21-вия кръг на родната Първа лига. "Орлетата" се намират на 11-о място в класирането, а Арда на 9-о, като разликата между двата отбора е едва три точки. "Мач Телеграф" се свърза с играча на благоевградчани Христофор Хубчев, който сподели емоциите и очакванията си от предстоящата среща.

"Надявам се да успеем да победим. Честно казано, мисля, че това ще е по-тежък мач от този с Локомотив София през миналата седмица. Силно се надявам да покажем добра игра и да зарадваме нашите привърженици. За нас всеки сблъсък е за оцеляване, защото ни трябват точки и победи. Пирин не се намира на място, което му приляга, и трябва да се вдигнем и да подобрим това. Арда е качествен отбор и запази голяма част от играчите си, а привлече и нови, но ние ги разучихме и треньорите ни обясниха с какво трябва да внимаваме. Трябва те да се съобразяват с нашата игра, не ние с тяхната. При нас напрежение няма."

"Те изиграха един мач повече от нас, но не мисля, че това ще се отрази по някакъв начин. Загубиха двете си срещи от началото на годината и напрежението е по-скоро при тях, а не при нас. За Пирин всеки един мач до края на годината е с голям залог. След победата срещу Локомотив Сф настроението в съблекалнята е добро. Имахме леки проблеми с контузени играчи, но в крайна сметка всичко вече е наред и очакваме мача. В съблекалнята определено сме много твърди характери, но това помага и на терена. Не е имало конфликти между нас, защото винаги сме се разбирали и сме ги разрешавали още в зародиш", сподели той и разкри каква е била причината за раздялата му с Левски.

"Много хора ме попитаха. Просто след като Станимир Стоилов пое отбора, ми споделиха, че няма да разчитат на мен. Аз си тръгнах и поех по нов път. Левски играе добре и се вижда, че върви в правилната посока. Сега съм концентриран само върху Пирин и целта, която сме си поставили, а именно да спасим отбора от изпадане", завърши Хубчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини