ЦСКА - Левски 0:0, греда за "сините"

ЦСКА - Левски 0:0, греда за

Topsport.bg

27-04-2024, 16:15

Днес ще се изиграе и последното Вечно дерби за сезона. ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг на стадион "Васил Левски" в първия кръг от плейофите. Двубоят е с начален час 16:15, а главен съдия ще бъде най-добрият български рефер Георги Кабаков.

До момента през сезона двата столични гранда изиграха два мача, като първият завърши без победител (1:1), а точно преди 20 дни ЦСКА надделя над Левски с 2:0, а това беше най-малкото, с което се отърваха "сините" в този двубой.

Сблъсъкът е много важен и за двата тима. ЦСКА се намира на второ място и ще опита да задържи тази позиция, защото при евентуално спечелване на Купата на България от страна на Лудогорец, който вече е сигурен финалист след победата с 4:0 над Хебър в първия мач, то тогава именно вторият в класирането ще получи право на участие в турнира Лига Европа.

Левски пък от своя страна ще се бори със зъби и нокти в разиграването на тези последни 15 точки за сезона, за да си осигури минимум бараж за евротурнирите.

Този път в двата отбора няма наказани футболисти, но и двата тима си имат своите кадрови проблеми с контузии. До последния момент и двамата треньори ще умуват за стартовите 11, а точно в 15:00 часа следобeд ще разберем стартовите единадесеторки.

Както винаги, ТОПСПОРТ ще проследи на живо за Вас всичко най-интересно от Вечното дерби - с актуални коментари, снимки и видеа от стадион "Васил Левски".

ЦСКА - Левски

Вероятни състави:

ЦСКА (4-2-3-1): Густаво Бусато, Тибо Вион, Енес Махмутович, Юрген Матей (капитан), Сейни Санянг, Амос Юга, Улаус Скаршем, Матиас Фаетон, Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц, Фернандо Каранга

Левски (4-2-2-1-1): Пламен Андреев, Цунами, Хосе Кордоба, Кристиан Димитров, Патрик-Габриел Галчев, Карлос Охене, Патрик Мислович, Марин Петков, Ел Джемили, Фабио Лима, Рикардиньо

Стадион: "Васил Левски", София

Съдия: Георги Кабаков

Начало: 16:15 часа

Източник: Topsport.bg

Последни новини