ЦСКА - Пирин 1:1, греда на Асприля

ЦСКА - Пирин 1:1, греда на Асприля

Topsport.bg

12-04-2024, 20:56

ЦСКА е домакин на Пирин (Благоевград) в двубой от 29-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на националния стадион "Васил Левски" започва в 20:15ч.

Настроението в ЦСКА е приповдигнато след добрата игра и категоричната победа над вечния съперник Левски. Момчетата на наставника Нестор Ел Маестор победиха с 2:0 и донякъде се реваншираха за загубата срещу Локомотив (Пловдив) с 1:2.

Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей, е добре физически и може да излезе срещу Пирин, но въпреки това се предполага, че Нестор Ел Маестро ще го остави резерва. Почти сигурно и Брадли Де Нойер ще запише първи минути. След изтърпяно наказание от две срещи, за "армейците" се завръща и вторият капитан Амос Юга.

От групата на Пирин за срещата отпадат контузените Аймен Суда, Илиан Костов и Андрей Йорданов. В състава се завръща Александър Дюлгеров. Заради предварително споразумение от състава за тази среща отпада Асен Дончев, който е преотстъпен в Пирин именно от ЦСКА. В разширения състав освен Евгени Георгиев и Мартин Георгиев ще попадат юношите Костадин Маринополиев и Алекс Педински".

Източник: Topsport.bg

Последни новини