ЦСКА - ФК ЦСКА 1948 1:0 (Развой на срещата по минути)

ЦСКА - ФК ЦСКА 1948 1:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

08-11-2021, 15:57

Със срещата между ЦСКА и ФК ЦСКА 1948 се дава край на 14-ия кръг на родната efbet Лига. Двата отбора се изправят един срещу друг днес от 17:30 часа на стадион "Българска армия".

Представянето на "армейците" търпи сериозен спад, след като в последните си пет двубоя те записаха три поражения, една победа и едно равенство.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

В последния си шампионатен дуел те бяха надиграни с 1:3 от Локомотив (Пловдив) на свой терен, докато в последното си евро предизвикателство те отново загубиха, този път с 0:2 във визитата си на Зоря (Луганск).

Ситуацията при ФК ЦСКА 1948 също не е розова. Тимът е в неприятната зона в таблицата оцветена в червено, след като след хубавата победа у дома над силен съперник като Берое с 1:0, допусна нови две поражения с 1:2 от Локомотив в Пловдив и с 2:3 от Арда на стадион Васил Левски.

Успокоителното засега е, че тимовете пред тяхното временно 12-то място не са много далеч, но днес на играчите водени от Николай Киров предстои много тежко изпитание.

ЦСКА ще бъде без Жорди Кайседо, който се присъедини към еквадорския национален отобр. В негово отсъствие шанс да води атаката ще получи Калоян Крсътев. По крилата отново ще започнат Георги Йомов и Яник Вилдсхут, а Греъм Кери ще е в ролята на плеймейкър. Двойка вътрешни халфове ще са Амос Юга и Жеферсон.

Източник: Topsport.bg

Последни новини