ЦСКА II зарадва треньора си с победа по повод рождения му ден

ЦСКА II зарадва треньора си с победа по повод рождения му ден

Topsport.bg

днес, 19:07

Вторият отбор на ЦСКА победи с 2:0 като домакин Беласица (Петрич) в мач от 12-ия кръг на Втора лига.

Марк-Емилио Папазов и Йоан Борносузов зарадваха треньора си Владимир Манчев на рождения му ден с попадения.

В 39-ата минута Папазов се извиси и с глава прати топката в мрежата. В 77-ата минута Марк-Емилио Папазов намери Йоан Борносузов на границата на наказателното поле, а той прати топката във вратата за 2:0.

Спортист Своге пък надви втория тим на Ботев Пловдив с 2:1. "Шоколадите" поведоха в 58-ата минута с гол на Калоян Стефанов.

Пловдивчани успяха да изравнят четвърт час преди края на мача, но Стефанов се разписа за втори път в двубоя в 77-ата минута.

В друг двубой Янтра победи като гост Несебър с 3:0. Две попадения за "ковачите" реализира Мартин Тошев, а Никола Гавов си вкара автогол две минути преди края.

Спартак Плевен стигна до драматична победа над Миньор Перник с 3:2 с попадение в добавеното време.

Яни Пехливанов даде аванс на домакините от дузпа в 16-ата минута. Калоян Йосифов изравни за Миньор в 37-ата минута, а в началото на втората част даде аванс на перничани. Васил Шопов в 51-ата минута отново изравни резултата, а Виктор Иванов донесе успеха на плевенчани в края на срещата.

В другите две срещи, които се играха по същото време завършиха наравно Фратрия и Струмска слава приключиха при резултат 1:1, а ФК Ловеч и Марек Дупница не си отбелязаха гол.

Източник: Topsport.bg

Последни новини