ЦСКА и преди е водил с 3:0 в първото полумвреме на Левски

ЦСКА и преди е водил с 3:0 в първото полумвреме на Левски

Topsport.bg

27-04-2024, 22:45

В днешното дерби Левски изоставаше с 0:3 на полувремето от ЦСКА, но най-бързите три гола, които "армейците" отбелязват във вратата на вечния съперник, се случиха на 19 октомври 2013 година.

Тогава червените, водени от Стойчо Младенов, влизат в дербито в серия от 5 победи, макар че в началото на сезона на "Армията" цари пълен хаос, а треньорът събира играчите си в движение буквално от плажовете. Катарзисът обаче е преминат и това се доказва най-ясно в сблъсъка с вечния съперник.

Очакванията за равностоен сблъсък са разбити на пух и прах малко след средата на първата част, когато само в рамките на 6 минути Неманя Милисавлевич, Апостол Попов и Емил Гъргоров пронизват три пъти вратаря на "сините" Горан Блажевич. Головете са съответно в 31-ата минута, 35-ата и 37-ата минута.

През второто полувреме армейците продължават да са господари на терена, но Марсиньо на два пъти не успява да увеличи преднината им и да направи успеха още по-разгромен.

Въпреки това тя остава запомняща се заради светкавичните три гола и стартът на серията от 6 шампионатни победи, които ЦСКА записва над Левски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини