"Червен" защитник се завръща сред титулярите срещу Лудогорец

Topsport.bg

07-05-2024, 20:30

Защитникът Брадли де Нойер най-вероятно ще се завърне в титулярния състав на ЦСКА след повече от година пауза. Очаква се нидерландецът да бъде от първата минута на терена за гостуването на Лудогорец в Разград, което ще се играе на 11 май от 19,30 часа.

Очаква се именно той да замени сред титулярите Сейни Санянг, който след завръщането на Стамен Белчев начело на тима е основен бранител отляво. Последно Брадли де Нойер започна като титуляр за ЦСКА на 17 април 2023 година, когато направи дузпа в последната минута на дербито с Левски. Впоследствие Ивелин Попов пропусна от бялата точка и мачът завърши 0:0. Заради грешката си обаче Брадли беше забит на пейката от най-високо ниво. Няколко кръга по-късно той влезе в игра като резерва и се контузи тежко. Де Нойер записа наскоро дебют за сезона, след като Стамен Белчев го пусна отново на пейката.

Другата дупка в състава на "червените" за Разград, предизвикана от наказанието и на Джонатан Линдсет, ще бъде запълнена от Каранга. Бразилецът ще бъде таран срещу Лудогорец, а Хайнц, който игра като нападател на Колежа, ще заеме мястото на сънародника си в халфовата линия.

Източник: Topsport.bg

Последни новини