Черно море - Апоел (Беер Шева) 1:2 (Развой на срещата по минути)

Черно море - Апоел (Беер Шева) 1:2 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

01-08-2024, 20:30

Черно море и Апоел (Беер Шева) се изправят един срещу друг в двубой от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Мачът ще се проведе на стадион "Хювефарма Арена" и стартира в 20:30 часа, а главен съдия ще бъде Данило Николич от Сърбия.

Преди седмица двата тима завършиха 0:0, а сега възпитаниците на Илиан Илиев имат всички предпоставки да продължат напред. Както вече е ясно и първият двубой между "моряците" и Апоел се игра в България заради ситуацията в Израел. Мачът се проведе в Ловеч.

Черно море записа първа победа през новия сезон в Първа лига само преди дни. Вицешампионът от миналата година победи Септември в двубой от втория кръг с 2:0 и така загря с успех за днешния мач.

Апоел пък все още няма други официални срещи освен мачът от миналата седмица срещу Черно море. Израелското първенство стартира в края на месец август и отборът от Беер Шева само тренираше цяла седмица за срещата с родния представител.

Тъй като стадион "Тича" не може да приема мачове от европейските клубни турнири, "моряците" ще трябва да домакинстват в Разград. Въпреки това обаче се очаква да има солидна подкрепа от феновете.

Над 5000 запалянковци се очаква да пристигнат във Варна, за да подкрепят своите любимци в Европа.

Източник: Topsport.bg

Последни новини