Черно море - Лудогорец 4:0 (Развой на срещата по минути)

Черно море - Лудогорец 4:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

19-05-2024, 19:29

Съставът на Черно море приема шампиона Лудогорец в среща от 33-ия кръг на efbet Лига. Дербито е днес на стадион "Тича", във Варна, и започва в 20:30 часа. Интригуващия сблъсък може да гледате в пряко предаване по "DIEMA SPORT". 

Срещата е много по-важна за "моряците", които са в битка с ЦСКА за втората позиция в крайното класиране, което дава право на директно участие в Лигата на конференциите, докато завършилият на трета позиция ще трябва да мине през бараж

От своя страна Лудогорец вече си осигури 13-та поредна шампионска титла на България, а по-рано през седмицата загуби във финала за Купата на България, така че "орлите" доиграват сезона. След поражението от Ботев (Пловдив) на Националния стадион наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев разкри, че в оставащите три мача от efbet Лига ще залага на играчи, които са имали по-малко шансове за изява до момента.

"Моряците" стартираха добре плейофите и записаха успех над Локомотив (Пловдив) и нулево равенство с Левски на "Герена" в първите два мача, като футболистите на Илиан Илиев имат едва четири поражения от началото на кампанията.

След новата грешна стъпка на "червените" вчера, които не успяха да надделеят над Крумовград у дома, завършвайки 2:2, Черно море има отличен шанс да вземе превес в битката за второто място. За целта обаче, отборът на Илиан Илиев трябва да постигне успех срещу разградчани довечера.

Източник: Topsport.bg

Последни новини