Черно море - ФК ЦСКА 1948 2:1, следете тук

Черно море - ФК ЦСКА 1948 2:1, следете тук

Topsport.bg

15-03-2024, 18:49

Отборите на Черно море и ФК ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг в двубой от 25-ия кръг на efbet Лига.

"Моряците" влизат в двубоя на второ място във временното класиране с 51 точки. Възпитаниците на Илиан Илиев загубиха с 0:2 от Берое като гости през миналата седмица и изостават с три точки от лидера Лудогорец, а освен това имат и мач повече.

Сега варненци ще се опитат да се върнат на победния път на своя стадион. Черно море е най-добрият домакин до момента в първенството, след като спечели 10 мача, а в един завърши наравно. От групата на отбора отпаднаха наказаният Пабло Гарсия и Мартин Дичев.

ФК ЦСКА 1948 е шести във временното класиране с 37 точки. "Червените" все още нямат победа през пролетта, след като стартираха с две поредни равенства, а след това допуснаха две загуби. Тимът на Николай Панайотов трябва да подобри значително резултатите си, защото рискува да изпадне от Топ 6.

В последния кръг ФК ЦСКА 1948 отстъпи с 1:2 у дома на ЦСКА, след като допусна обрат в края.

Главен съдия на срещата е Станимир Тренчев, с помощници Димитър Русев и Марио Данаилов. С ВАР ще се занимават Радослав Гидженов и Георги Стамболджиев. Делегат на БФС е Николай Владимиров, а работата на реферите зорко ще следи Георги Славов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини