Черно море - ЦСКА 0:0, второто полувреме започна!

Черно море - ЦСКА 0:0, второто полувреме започна!

Topsport.bg

днес, 19:01

Черно море приема на "Тича" ЦСКА в двубой от 10-я кръг на Първа лига. Двубоят стартира в 20:00 часа.

Новият наставник на "червените" Александър Томаш успя бързо да върне тима на правилния път и записа успехи над Берое и Локомотив София в последните два кръга.

Сега обаче Томаш и неговите възпитаници ще имат много тежко изпитание на негостоприемния стадион "Тича", където много рядко гостуващ отбор си тръгва с трите точки.

Нещо повече, в последните си 23 мача пред собствена публика за първенство "моряците" имат 20 победи и 3 равенства, като последното им поражение у дома датира от преди два сезона. Наставникът на "червените" няма да може да разчита на защитника Браян Кордоба, но новото попълнение Лиъм Купър може да направи своя дебют.

Черно море на Илиан Илиев също се намира в подем в последните седмици и записа четири победи и две равенства в последните си шест двубоя след по-колебливото началото на сезона, като едното реми бе в гостуване на шампиона Лудогорец.

"Моряците" са с една от най-добрите защити в лигата, като имат допуснати едва пет гола в собствената врата. Мазир Сула може да бъде основната опасност в атака, като има попадения от началото на сезона.

Източник: Topsport.bg

Последни новини