Черно море се обърна към феновете си няколко часа преди мача с ЦСКА

Черно море се обърна към феновете си няколко часа преди мача с ЦСКА

Topsport.bg

днес, 16:10

Черно море ще приеме ЦСКА в мач от 10-ия кръг на Първа лига. "Моряците" посрещат своя съперник на стадион "Тича" тази събота (28 септември) от 20:00 часа.

Няколко часа преди срещата тимът се обърна към феновете си, които ще бъдат на стадиона.

Ето какво пишат "моряците":

"Призоваваме Ви да не чакате последния момент, а да дойдете на стадиона възможно най-рано! Всяко забавяне на касите непосредствено преди срещата би създало излишни проблеми в организацията и пропускателния режим на входовете. Заемете местата си на стадиона поне половин час преди началото на двубоя, написаха от клуба.

Билетите за гостуващите фенове (сектор "Г") са ИЗЧЕРПАНИ!

На територията на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, такива, употребили наркотични вещества и без документи за самоличност.

Зрителите, закупили билети за мача в събота, ще могат да влизат единствено в секторите, обозначени на входните талони. На съответния сектор няма да бъдат допускани зрители с билети за друг сектор!

За избягване на излишно напрежение и с цел предотвратяване на конфликти, в секторите за феновете на Черно море, по преценка на органите на реда, могат да не бъдат допуснати лица с провокативно облекло (от което е видно, че са привърженици на ЦСКА) дори и да са си закупили билети за този сектор.

Деца до 12 години ще влизат на стадиона само с попълнени декларации (ще има на входовете) и придружител.

Входовете на стадион "Тича" ще бъдат отворени два часа преди мача - 18 часа.".

Източник: Topsport.bg

Последни новини