Чичо Венци: Какво напрежение да има в Славия? Високо или ниско? Средно...

Чичо Венци: Какво напрежение да има в Славия? Високо или ниско? Средно...

Topsport.bg

13-04-2024, 20:34

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след победата на "белите" с 3:1 над Хебър на стадион "Александър Шаламанов" в мач от 29-ия кръг на efbet Лига.

"Видях, че двубоят се разви по най-добрия начин за Славия. Момчетата играха със сърце, раздадоха се, нашите рожби донесоха победата. Всички играха и се раздадоха напълно, отборът има голям потенциал, най-вече в младите футболисти на Славия", започна Стефанов.

"Не съм гадател, ще направим всичко възможно, ще играем. Ако играем така, съм сигурен, че мачът ще завърши добре за Славия", отговори босът на "белите" на въпрос дали Славия може да победи Крумовград и да влезе в групата между 7-мо и 10-о място.

"Говорим си със старши треньора, не знаех, че е казал, че не си говорим. Нямам претенции към старши треньора, но трябва да се пази здравето на футболистите на Славия и да се мисли за нашите деца. И Мартин Георгиев, и Мартин Сораков, и Роберто Райчев са с голям потенциал", добави Венци Стефанов.

"Какво напрежение да има в Славия? Високо или ниско? Средно... Когато трябва да решаваш в коя група да бъдеш, е нормално да има напрежение. Това е напрежението. Ако търсите нещо между старши треньора и мен, няма. Питайте го него, аз нямам проблеми с него. Ако той има, попитайте го, да каже. Необходимо е да си вършим работата, не е седянка това", продължи Стефанов.

"Ръководството всичко, каквото е необходимо, е налице. Оттам нататък работата е на футболистите и треньорите. Девет контузени има след днес, трябва да носи някой отговорността, не съм аз. Ти от главно следствено ли си? Недей търси жълтини, много добре си играят децата, показаха, че имат потенциал и имат бъдеще", завърши Венци Стефанов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини