Чомаков: Някои хора бързо забравиха колко много направи Гриша Ганчев за ЦСКА

Чомаков: Някои хора бързо забравиха колко много направи Гриша Ганчев за ЦСКА

Topsport.bg

08-05-2024, 12:12

Бившият играч на ЦСКА Красимир Чомаков сподели пред "Мач Телеграф" мнението си за отпадането на ЦСКА от Ботев Пд за Купата на България след общ резултат 0:3. Той коментира и смяната на собствеността при столичния гранд.

"За съжаление това е пореден нулев сезон. Не очаквах загубата от Ботев Пд. Мисля, че ако през първото полувреме ЦСКА беше реализирал положенията си трябваше до почивката да е 3:1 за "червените". Не се случи! Не успяха да материализират ситуациите пред противниковата врата и в крайна сметка Ботев Пд е на финал за Купата на България. Те успяха да вкарат в края на мача и там някъде срещата приключи, след като стана 3:0 общият резултат. Аз съм на мнение, че ще е добре да се гласува доверие на Стамен Белчев и той да води отбора и след края на сезона. Не знам новите собственици с какви намерения и виждания за развитието идват, но определено на Белчев може най-после да му се даде шанс и да гради отбора от нулата. Трябва да му се даде време и да работи на спокойствие, за да приложи това, което иска. По всяка вероятност голяма част от тези играчи сега ще напуснат отбора и ще бъдат привлечени доста нови", започна Чомаков.

"Вярвам, че новите собственици идват с желанието ЦСКА да върви напред. Гриша Ганчев направи много неща за клуба. Някои хора забравиха, че той плати 8 милиона за емблемата. Той направи много през годините, а в същото време мнозина го обвиняваха за какво ли не. Да, ЦСКА не стана шампион през това време, но се появи Лудогорец и тяхната хегемония трудно ще бъде прекъсната. За съжаление това е истината. Дано новият силен човек в ЦСКА да има други виждания и разбирания за играта, които да прекъснат хегемонията на разградчани. Надявам се, че предстоят по-добри дни за всички "армейци"! Предстои да разберем", завърши той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини