Чочев: Не се чувствам щастлив в Лудогорец

Чочев: Не се чувствам щастлив в Лудогорец

Topsport.bg

02-05-2024, 21:31

Футболистът на Лудогорец Ивайло Чочев призна, че не е щастлив от факта, че не играе редовно в тима от Разград. Той даде мнението си след победата с 5:0 над Хебър.

"Подходихме доста сериозно към мача, стремяхме се да създаваме положения и да вкарваме голове - мисля, че ни се получи. Никой не подцени мача, всеки даде максимума от себе си, бяхме концентрирани и изпълнявахме тактическите указания за срещата.

Не се чувства щастлив, че не играя често, нормално е да не съм доволен, но съм професионалист, тренирам, стремя се да давам максимума от мен на тренировките, чакам моите шансове и ще видим занапред как ще е. Всички в отбора са добри футболисти, конкуренцията е голяма, стремя се да давам своя максимум.

ЦСКА ще бъде пределно мотивиран срещу нас, това е дерби, чака ни труден мач, но мисля, че ще излезем крайни победители. Всеки мач съм концентриран и се абстрахирам срещу кой отбор играя. Видяхме, че Ботев показа много добър футбол, компактни бяха, чака ни тежък мач, на финала в един мач всичко може да се случи, но се надявам тази година да бъда от победителите", каза Чочев след победата на Лудогорец.

Източник: Topsport.bg

Последни новини