Шестима от Арда са с изтичащи договори през лятото

Шестима от Арда са с изтичащи договори през лятото

Topsport.bg

29-03-2024, 10:08

Куп играчи на Арда са с изтичащи договори през лятото. Вратарят Анатоли Господинов, Пламен Крачунов, Иван Коконов, Лъчезар Котев, Милен Стоев и Ел Мами Тетах са с контракти до юни и след края на сезона може да напуснат като свободни агенти, ако не преподпишат.

Те вече могат да водят свободни преговори и да парафират предварителни споразумения с други клубове.

Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров пък се е хванал за главата преди домакинството срещу Крумовград днес. Белия не знае как ще окомплектова защитния вал, тъй като почти всички налични футболисти в отбрана няма как да са на разпожение на специалиста. Пламен Крачунов и Джалал Хюсеинов са наказани. Феликс Ебоа Ебоа и Густаво Каскардо не тренират цяла седмица, заради различни болежки. Офанзивният играч Ел Мами Тетах, също е наказан. Стига се дотам, че Киров има само трима здрави бранители - Деян Лозев, Милен Стоев и Окезие Ебенезер за двубоя срещу Крумовград.

Най-новата придобивка на кърджалийци Чинонсо Офор ще бъде картотекиран в БФС за срещата днес. Нигериецът обаче ще остане на пейката. Причината е, че се намирал в лошо физическо състояние и Белия още не можел да го вкара в час. Показва качества, но не е достигнал ниво за титуляр.

Източник: Topsport.bg

Последни новини