Шоуто на "Тича" е гарантирано: Черно море приема Локо (Пловдив)

Шоуто на

Topsport.bg

28-04-2024, 08:37

Черно море приема Локомотив (Пловдив) в първа за двата тима среща от Топ 6. Мачът на "Тича" започва в 20:15ч. и е очакван с огромен интерес, имайки предвид предишната визита на Локо във Варна, при която двубоят завърши наравно 2:2.

Преди сблъсъка край морето "моряците" нямат победа в три поредни мача в елита над този съперник, в които записаха 2:2 у дома и загуби с 1:2 и 0:1 в Пловдив.

Капитанът на Черно море Даниел Димов отпадна от групата за мача с Локомотив Пловдив от 31-вия кръг на efbet лига. Причината е травма на опитния играч. До последно той бе под въпрос, но на последното занимание на "моряците" отново усети болка в бедрото и отпадна от избраниците на наставника на "моряците".

Наказан за следващите два мача в отбора на Локомотив (Пловдив) е централният защитник Хорхе Сегура. Отсъствието на колумбиеца може да накара наставника Александър Томаш отново да заложи на схема с четирима в отбрана, като Мартин Паскалев ще бъде в стартовата единайсеторка заедно с другия юноша на клуба Тодор Павлов. В лазарета на черно-белите продължава да бъде бразилският халф Евандро

След поражението на Левски от ЦСКА пред Локомотив се отваря голяма възможност да дръпне на сините в битката за четвъртото място, даващо право на бараж за участие в европейските клубни турнири.

Източник: Topsport.bg

Последни новини