Благо Митрев: Обстановката е тягостна, липсата на финанси тежи

Благо Митрев: Обстановката е тягостна, липсата на финанси тежи

Novsport

29-03-2018, 08:47

 Треньорът на Верея Благомир Митрев призна, че финансовата обстановка в клуба се отразява на играчите. Както е известно, играчите бяха обявили бойкот и отказваха да се готвят.

„През тази седмица започнахме да тренираме, но като цяло обстановката е тягостна. Липсата на финанси тежи на отбора. Имаме добър колектив – досега го показахме в тези три месеца. И се надявам проблемите да не ни попречат в представянето в следващите мачове, футболистите са единни, не се делят. Като отбор – имаше един период през миналата седмица, в който те не искаха да тренират. Това е факт. Вече всички подновиха занимания. Нашата цел до края на първенството ще бъде да се представим достойно, въпреки че отборите в шестицата са много силни. Надявам се пропуснатата седмица да не ни окаже влияние чисто психологически. Но мисля, че ще се справим“, каза Митрев пред Дарик радио.

На въпрос „Притеснен ли сте, че откакто сте начело на Верея, резултатите не са толкова добри?“, треньорът каза: „Това не ме притеснява. Мисля, че се справихме добре. Влизането в шестицата е успех за нас. Това бе и поставената цел, която изпълнихме. Ще излезем за победа и в предстоящия мач, но трябва да сме реалисти – Лудогорец е много по-класен от нас. Уверен съм в себе си, момчетата ме приемат добре. Ако отборът е финансово стабилен и се работи добре, ще постигнем успехи“.

Източник: Novsport