Вальо Илиев се завръща в Ботев Враца

Вальо Илиев се завръща в Ботев Враца

Novsport

13-11-2019, 10:56

Бившият защитник на Ботев Враца Валентин Илиев ще се завърне в клуба. Ръководството е пред завършване на преговорите с него и се очаква още днес той да стане част от щаба на Антони Здравков. Илиев, който направи име с екипа на ЦСКА, игра за врачани от 1999 до 2001 година. По всяка вероятност той ще се включи в следобедното занимание на отбора днес.

Синът на легендата на врачани Илия Вълов е роден на 11 юли 1980 година в Кнежа. Кариерата на Валентин след Ботев преминава през украинския Металург Запорожие, ЦСКА, руския Терек Грозни, румънските Стяуа и Униберситатя Крайова, украинския Волин Луцк. От 2016 до 2018 година бе старши треньор на ФК ЦСКА 1948 Сф. През миналия сезон той бе наставник на защитниците на елитния румънски Униберситатя Крайова като част от щаба на италианеца Девис Манджия.

От Ботев Враца пък призоваха да спрат спекулациите около нападателя Валери Божинов, който остава в клуба. Появиха се информации, че той ще си тръгне, след като доведеният му баща Сашо Ангелов напусна треньорския мостик. "Хубаво е спекулациите около името на Валери Божинов да спрат и той да може да се фокусира само върху играта си. Със сигурност ще ни донесе още победи и радост. Дано още срещу ЦСКА да опровергае критиците си!", написаха от клуба.

"Надявам се скоро да прекъснем негативната серия. Радвам се, че Тони Здравков стана треньор на нашия отбор. Познавам го добре, тъй като съм работил с него в Левски", каза Божинов.

Източник: Novsport

Последни новини