Верея замина за Разград без Небойша Лекич

Верея замина за Разград без Небойша Лекич

Novsport

13-09-2018, 14:05

Сърбинът Небойша Лекич направи пореден опит да упражни професията си на футболен треньор. Наставникът, който има действащ договор с елитния клуб, не бе допуснат да се качи на клубния автобус, който потегли по обяд за гостуването си в Разград на шампиона Лудогорец.

Лекич спази традицията всеки ден да се явява на работното си място, но отново бе спрян с охрана при опита си да изпълни своите професионални задължения. Пред репортери той заяви, че е сигнализирал Българския футболен съюз за ситуацията, в която е изпаднал. Небойша Лекич отново потвърди, че има действащ договор с Верея и по документи е старши треньор на отбора.

Сърбинът очаква позицията на футболната ни централа по казуса, който, по думите му, няма как да се случи в Испания, където е работил дълги години в грандовете Реал и Атлетико Мадрид. Верея ще бъде воден срещу Лудогорец от Людмил Киров, който напусна Ботев Гълъбово и застава начело на тима от Стара Загора. Любопитно е обаче кой ще бъде официално записан като главен треньор на заралии срещу шампионите утре вечер от 20:00 часа.

Източник: Novsport