Вирусна инфекция поваля Енрике преди мача с японците

Вирусна инфекция поваля Енрике преди мача с японците

Novsport

24-06-2018, 07:31

Четирима играчи на ЦСКА пропуснаха контролата с Нагазаки по различни причини. От тях единствено за Енрике е било планирано да се включи в игра. Бразилецът обаче е бил повален от вирусна инфекция часове преди проверката, поради което не е бил в състояние да излезе на терена. Армейците се надяват да го използват в следващата контрола - на 27 юни, срещу 6-ия в руската Премиерлига Уфа. Двубоят е с начален час 19:00 и засега не е ясно дали ще бъде излъчен по Диема спорт. Проверката с Нагазаки бе предавана от австрийския канал Laolal.

Другите играчи на ЦСКА, които пропуснаха мача с японците, бяха звездата Каранга и вратарите Стипица и Слави Петров. Бразилският голмайстор още не е готов за игра, докато двамата вратари получиха почивка. В първата контрола Ел Маестро използва под рамката Черниаускас и Стипица, а сега по едно полувреме си поделиха отново литовецът и Китанов, информира "Тема Спорт"

ЦСКА пък получи специални екипи от Адидас, които да използва в контролите си. Те са с по-различен дизайн от тези от миналия сезон. Това обаче няма да е моделът, с който тимът ще играе в официалните мачове, поне според обявеното от клубния сайт.

Източник: Novsport

Последни новини