Дерменджиев започна да привиква играчите, Обертан продължава със "сините"

Дерменджиев започна да привиква играчите, Обертан продължава със

Novsport

23-01-2019, 17:54

Новият треньор на Левски Георги Дерменджиев започна да води индивидуални разговори с играчите на тима.

Това се случи преди следобедната почивка на столичани. Звездата Габриел Обертан, Жерсон Кабрал и Давиде Мариани бяха първите трима, които разговаряха с треньора и изпълнителния директор Павел Колев.

След разговора е станало ясно, че френският ас се чувства добре в тима и няма да ходи никъде. Той е уверил ръководителите, че ще направи всичко възможно, за да оправдае гласуваното му доверие, пише Гонг.

Останалите футболисти, които ще говорят с наставника са лидерите сред българските футболисти. Става въпрос за капитана Иван Горанов, Станислав Костов и Николай Михайлов, пише Sportal.bg.

Специалистът ще поведе разговори в следващите дни с всеки един футболист от тима, тъй като иска да ги опознае по-добре, а също така да каже на играчите си, къде и как би искал да ги използва на терена.

Междувременно изпълнителният директор на Левски Павел Колев вече напусна лагера на "сините" в Агия Напа. Новият силен човек на стадион "Георги Аспарухов" пристигна в Кипър преди два дни с Георги Дерменджиев.

За този период той смени треньора Славиша Стоянович и освободи от поста главния мениджър Кирил Вангелов, а също така успя да се представи на футболистите и щаба.

Днес той изгледа сутрешното занимание и участва в разговорите с някои от играчите, след което тръгна за София, където го чака страшно много работа. Първоначалните планове на Колев бяха да остане до четвъртък, но предвид хилядите срещи и предвидени ангажименти в България реши да си тръгне с ден по-рано.

Източник: Novsport

Последни новини