Ники Илиев: Стаси не трябва да изпуска шанса

Ники Илиев: Стаси не трябва да изпуска шанса

Novsport

10-10-2019, 10:00

Легендата на Левски Николай Илиев заяви в обширно интервю за "Тема спорт", че младите футболисти на сините трябва оценят доверието, което им се предоставя, когато бъдат включени в състава. 

"Станислав Иванов грабна шанса си и не трябва да го изпуска. Това е нужно Стаси да го знае непрекъснато. Футболист на неговата възраст, а и с качествата му, които добре познавам още когато бях в Левски, че са страхотни, трябва постоянно във всеки мач да се стреми да се владее на и извън терена. Също и да не подценява нито един двубой.

Като проценти трябва да му е много голяма успеваемостта в изиграните мачове. Трябва да използва тази възможност. Има ги качествата и се радвам, че юноша на Левски е титуляр в мъжкия състав. Много добро впечатление ми направи в по-предишните два мача (б.а. - срещу Ботев Враца и Славия)", каза бившият бранител. 

"Също добри думи бих казал и за друг юноша в лицето на Мартин Детелинов Петков. За мен това момче има качества и дано да успее да използва възможността, когато му се отдаде. Два пъти го наблюдавах и в тях той успя да я използва. Юношите - това е бъдещето на Левски. Ако се купуват футболисти от чужбина, те трябва да са качествени, а те струват пари", обясни Ники Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини