Радуканов: Така искам да виждам Пирин

Радуканов: Така искам да виждам Пирин

Novsport

05-03-2018, 19:44

Пирин взе точка от гостуването си на Верея. След нулевото равенство, наставникът на "орлетата" Милен Радуканов изрази задоволство от видяното.

"Няма как да не съм доволен. Така искам да виждам Пирин. Владеехме играта през по-голямата част от мача. Но пък Верея имаха по-чистите положения. Но при нас запона да се получава това, което искаме. Виждам, че футболистите са доволни, изпитват удоволствие. Поздравявам футболистите. Липсва ни последният пас. Имахме сигурно 10 контраатаки, които всеки сам искаше да изирае. Пропускахме момента на точния пас. Затова не можахме да вкараме. Справедлив резултат.

Трябвада продължим да отработваме ситуации с последния пас. Спечелихме много топки в средата на терена, но взехме грешните решения. Ще опитваме да се усъвършенстваме. Но като цяло съм доволен от футболистите. Жалко, че не спечелихме. Щеше да е много добре за нас. В повечето детайли съм доволен от играта ни.

Всичките ни футболисти играят добре. Ради Кирилов се представя добре - с огромно желание и себераздаване. Сега избрахме тези 11, следващия път ще са други. Ще преценяме.

В дефанзивен план целият отбор игра. Похвално. Това е лицето на Пирин в защита, така трябва да изглеждаме всеки мач. Радостен съм, че изглеждахме добре в защита. Карам футболистите да задържат топката, когато могат.

Само ние и ЦСКА играем през два дни, някои през три, през четири, през пет... Пирин се бори до последно. Предстоят ни трудни мачове. Излизаме да се надиграваме с всички съперници. Опитваме да показвамеприятно лице. Мисля, че хората са доволни", коментира Радуканов.

Източник: Novsport