Трима пропускат старта на подготовката на ЦСКА

Трима пропускат старта на подготовката на ЦСКА

Novsport

28-05-2019, 09:40

 Трима играчи на ЦСКА няма да стартират пълноценна подготовка с отбора заради контузии, пише „Тема спорт“. Това са капитанът Николай Бодуров, пролетното откритие Иван Турицов и бразилският нападател Евандро.

Бодуров все още има проблеми с дискова херния и не е напълно възстановен. Той отпадна от групата на България за мачовете с Чехия на 7 юни и Косово на 10-и. Бранителят със сигурност няма да започне подготовка наравно с останалите в ЦСКА.

Турицов пък ще носи шина на коляното още две седмици, а прогнозите са, че ще тренира на сто процента едва след месец. Евандро също е получил травма в коляното в последния мач и са му предписани 3 седмици почивка.

Така и тримата футболисти ще започнат занимания на пълни обороти по време на лагера в Австрия и няма да вземат участие във всички контроли.

В следващите дни от ЦСКА трябва да съобщят кой ще води отбора през новия сезон и с кои футболисти ще се раздели клубът. Люпко Петрович ще остане в щаба, макар и да не е уточнено на каква позиция – дали отново като консултант на треньора или само на ръководството. Говори се, че ще има ново лице в щаба, като не е изключено самият Петрович да предложи сръбски наставник.

Източник: Novsport

Последни новини