Антони Здравков: Създадохме много положения, но ни липсва централен нападател

Антони Здравков: Създадохме много положения, но ни липсва централен нападател

Novsport

17-05-2021, 22:08

Старши-треньорът на Царско село Антони Здравков заяви, че е доволен от своя тим след равенството 1:1 с Левски и смята, че отборът му е създал достатъчно голови ситуации да вземе и победата. 

"Мисля, че най-важното е отборът да играе добре и показахме добра колективна игра, създадохме ситуации и през двете полувремена. Особено през второто имахме две много чисти. Доволен съм от играта на момчетата и себераздаването им. Определено липсва централен нападател, ще търсим и се надяваме да намерим човек, който да реализира головете."

"Знаем силните ни страни - скоростта и техниката. Това използваме. Левски имаше сериозни трудности при изнасянето и създадохме добри атаки. Не сме играли дефанзивно, а организирано. Липсват наши играчи, дори и един да излезе е много, камо ли двама. Не сме отбор от световна класа с 30 футболисти. Имаме 18 играчи и когато липсват някои, става сложно. Амбициите ни са като днешните - победа. Не знам защо имаше такава изнервеност. Може би резултатът ги изнерви и двата отбора", завърши той. 

Източник: Novsport

Последни новини