Берое - Спартак (Варна) 3:1 (Развой на срещата по минути)

Берое - Спартак (Варна) 3:1 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

09-09-2022, 16:37

Берое и Спартак (Варна) откриват 10-ия кръг в efbet Лига със сблъсък помежду си. Двубоят под Аязмото е от 17:30 ч. и ще бъде ръководен от Станислав Тодоров.

И двата отбора се представят под очакванията на своите привърженици. От 9-те си изиграни мача дотук заралии имат само две победи - срещу Локомотив (Пловдив) и Ботев (Враца). Тимът на Петър Хубчев е записал 5 загуби, последната от които с изразителното 0:4 от ФК ЦСКА 1948.

Футболистите на Тодор Киселичков се бориха мъжки в последния си шампионатен двубой срещу ЦСКА, но силите им не стигнаха за нещо повече от минимално поражение.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В ДВУБОЯ!

Под въпрос за днешния мач е звездата на старозагорци Абубакар Тунгара, а по-рано през седмицата стана ясно, че преминаването под наем на младежкия национал Димитър Тонев в Берое от Ботев (Пловдив) няма да се осъществи, тъй като "канарчетата" са се забавили твърде много с оформянето на официалните документите.

Спартак няма сериозни кадрови проблеми и наставникът на отбора ще заложи на оптимален състав в търсене на първа победа в efbet Лига през този сезон.

Източник: Topsport.bg