В Левски чакат двама нови футболисти

В Левски чакат двама нови футболисти

Topsport.bg

14-07-2023, 16:44

Съвсем скоро в Левски ще се появят двама нови футболисти. Това обяви треньорът на "сините" Николай Костов в интервю за клубния сайт.

Наставникът допълни, че те са полузащитници и има разбирателство за трансферите им от всички страни.

Така тревогите на феновете, че селекция в Левски няма, бяха опровергани.

"Със сигурност сме по-готови от началото на подготвителния период. Амбицирани сме да се представим добре в шампионата. Да спечелим шампионата. Винаги да излизаме достойно във всеки един двубой, за да изглеждаме достойно в очите на нашите привърженици и ръководители.

Свършихме добра работа. Най-важното беше да се сработим с играчите, да представим философията, която ще изповядваме и да предложим базисните принципи - те са базирани на владеене на топката.

Има разбиране от играчите. Вече не мислим толкова елементарно. Не искаме да превземем вратата на противника по елементарен начин. Играта ни е базирана на много подавания, които имат една цел - да разместят противника. Качеството на играта се подобрява. Добре се справяме с това да се подобряваме във всички аспекти.

Усещам и виждам голямо желание от нашите играчи. Разполагаме с голямо количество млади футболисти. Обръщам се с апел към публиката да подкрепят отбора, за да имаме колективен оптимизъм и да трупаме увереност с победите, които предполагам, че ще имаме в шампионата.

Със сигурност няма да победим всички, но този оптимизъм ще зарежда играчите, за да бъдат по-уверени", разясни Костов.

"Запазихме гръбнака, това е най-важното нещо. Всички привърженици да бъдат спокойни - ще привлечем двама футболисти, полузащитници. Избрали сме си вече футболистите. Има разбиране от всички страни. Така че малко търпение", добави треньорът на Левски.

"Много е важно за нас да излизат футболисти от школата на Левски, която е доказана и дава добри играчи. Това е актулна тема, която е била и ще бъде винаги в развитието на Левски. Даваме път на младите. Изчакваме кога и за кой е най-добрия момент, за да трупат увереност младите.

Най-лесно е да се работи с младите. Те винаги са готови да изпълняват това, което им се задава като задачи. Имаме добър колектив. Оптимист съм", допълни Костов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини