"Възраждане 2020" завърши с убедителна победа лагера в Девин

Novsport

29-08-2020, 18:27

С убедителна победа завърши лагера си в Девин новосъздаденият столичен клуб "Възраждане 2020". Малките таланти на един от най-перспективните ни треньори Йордан Димитров надвиха с 8:0 борбения тим на ФК Златоград. Така след спечелената преди няколко дни купа в "Турнира на приятелството", те отново зарадваха многобройните родители, които присъстваха на стадиона.

Още от самото начало на мача "Възраждане 2020" се втурна в атаки, но малките футболисти на ФК Златоград дадоха сериозен отпор. Техният вратар направи поредица от блестящи спасявания и показа добрата работа на треньора си Светлозар Личев. Бившият вратар на Родопа и ЦСКА води наборите 2009 и 2010 в Златоград и показва сериозни познания за футбола.

Въпреки пропуските и добрите изяви на вратаря, ФК "Възраждане 2020" излезе напред в резултата чрез Ясин Сали в 18-та минута, а малко по-късно отново той направи 2:0. Последваха попадения на Велян Колев и Георги Сапунджиев и така се стигна до 4:0. След почивката за "Възраждане 2020" се разписаха още Сава Фурнигов, Адриан Петров, роденият през 2011 година талант Андрей Стоянов и Валери Буюклийски. По този начин столичани стигнаха до крайното 8:0 и дадоха сериозно обещание за бъдещи успехи.

"Изключително съм доволен от лагера в Девин, свършихме много работа. Мачовете показаха, че сме на прав път и продължаваме заедно като едно цяло - деца, треньор и родители. Имаме изключително сплотен колектив и ще продължаваме да работим неуморно", заяви треньорът Йордан Димитров. 

Източник: Novsport

Последни новини