ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: ЦСКА продължава гонитбата на върха с домакинство на Черно море (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: ЦСКА продължава гонитбата на върха с домакинство на Черно море (СЪСТАВИ)

Novsport

30-03-2019, 19:26

 Днес в 20:30 часа ЦСКА приема Черно море в среща от 1-ия кръг на Шампионския плейоф в Първа професионална лига. "Червените" продължават борбата за титлата и нямат право на грешка. "Моряците" обаче вече веднъж подхлъзнаха възпитаниците на Любослав Пенев в първия мач на наставника след завръщането му начело на софиянци. Затова той ще има и допълнителен стимул да си отмъсти за онова поражение на "Тича" (0:2).

ЦСКА записа три поредни победи преди разделението на шампионата на горна шестица и долна осмица и влиза в тази среща в ролята на фаворит. Пред "армейците" предстоят и няколко ключови мача срещу Лудогорец - гостуване за първенството и два за Купата на България. 

Интересното е, че Черно море днес има възможността да запише четвърта поредна победа срещу трите водещи отбора. Командата на Илиан Илиев стартира серията си с 1:0 над Левски през есента, последва я с 2:0 над ЦСКА в първия пролетен кръг и 1:0 над Лудогорец само седмица по-късно.

И трите мача обаче бяха на "Тича". Като гост Черно море не е толкова ефективен, но все пак вече открадна точка от София - при визитата си на Левски (2:2). Варненци обаче загубиха от ЦСКА (1:3) и Лудогорец (1:5).

Срещата на "Българска армия" можете да проследите на живо тук:

ЛИНК 1;

ЛИНК 2;

ЛИНК 3

Novsport.com ще проследи всичко най-интересно за вас чрез традиционното си чат-описание.

Източник: Novsport

Последни новини