Градев: Вместо да изпращат Го**ьо да заплашва, по-добре да пуснат хората по трибуните, УЕФА нищо не е забранявала

Градев: Вместо да изпращат Го**ьо да заплашва, по-добре да пуснат хората по трибуните, УЕФА нищо не е забранявала

Topsport.bg

11-11-2023, 20:42

Адвокатът по спортно право Георги Градев излезе с пост в социалните мрежи във връзка със скандала около мача между България и Унгария. Той обяви, че няма опасност да бъдем изхвърлени оъ квалификациите, както твърди БФС и добави още факти от неговата гледна точка.

Ето какво написа Георги Градев:

1. Заплахите от Запрянов са ИСТИНА. Те са направени в първи разговор, който НЕ е бил записан от Запрянов. След като Филипов се оплаква в медиите, Запрянов му звъни отново и го подвежда да каже нещо уличаващо, така че да го запише. Филипов се усеща и му казва, че знае, че го записва и му затваря телефона.

Щеше ли Запрянов да звъни втори път, ако имаше запис на първия разговор и ако не беше отправял заплахи?

2. Няма опасност да бъдем изхвърлени от квалификациите, защото (уж) УЕФА е предложила да се премести мача в Пловдив. Можем единствено да загубим точки, които няма как да спечелим пред празни трибуни! Го**ьо да си спести заплахите, а да помисли как ще докаже претенциите си в съда. Истината е най-добрата защита срещу клеветата!

3. Вината за цялата ситуация е само и единствено на Български футболен съюз, които са сезирали УЕФА, приели са да играят в Пловдив (без да питат стопанина на стадиона) и без публика (което УЕФА не ги е карала да правят) и не желаят да си подадат оставките (въпреки че цяла България им ги иска).

Вместо да изпращат Го**ьо да заплашва, по-добре да пуснат хората по трибуните. Това ще реши всички проблеми и няма да загубим служебно. В крайна сметка УЕФА само е "препоръчала" да играем пред закрити врата и окончателното решение зависи само и единствено от БФС! Така че само БФС може да спаси ситуацията като пусне хората на мача. Ето, казах им го в прав текст. После да не се оправдават с друг!

Приятели и съмишленици, борбата с октопода е трудна и изисква постоянство и воля. Бъдете силни и непримирими! Те са нагли лъжци и дегенерати!

Да си отвоюваме футбола от боклуците в Бояна!

Източник: Topsport.bg