Да те изпращат с викове "мафия"...

Да те изпращат с викове

Topsport.bg

14-04-2023, 20:29

По Великден стават чудеса, но не и в мачовете на Лудогорец. Разградчани победиха с 2:1 Арда като гости. Пак с гол в последните минути. Отново имаше и дежурното голямо продължение на редовното време. Така е, играят ли "зелените" от Делиормана. 

Чухте ли виковете на публиката? "Мафия, мафия", кънтеше от трибуните. Според коментатора на мача, при двата гола на Лудогорец засада няма. Хубаво беше по телевизията все пак да дадат така популярните линии при спорни положения. Не го направиха. И да няма засада, имаше чист фаул за Арда преди атаката на Разград за победното попадение. Защо не се свири, един Драгомир Драганов знае. Феновете в Кърджали казаха своето мнение с въпросните възгласи. А едно време уж посрещаха и изпращаха Лудогорец с аплодисменти по стадионите. Може, преди 8-9 години може и да се е случвало. Вече не е така. 

"Орлите" ще излязат някакви цари на късните обрати. Колко мача вече взеха така... Странно е отиграването на Боруков преди последния съдийски сигнал. Получи отлична възможност да изравни, оставен непокрит. Но се засуети прекалено много, а ударът му от близко разстояние беше блокиран от Вердон. 

Арда не заслужаваше да загуби този мач. Продължавам да твърдя, че най-вече с оглед отсъжданията на реферите и ВАР през сезона, ЦСКА заслужаваше да води на Лудогорец тази сутрин не с 4, а поне с 8-9 точки. Ясно е и на децата - дали с игра, дали с такива обрати, "орлите" ще си вземат всички пълен комплект точки до плейофите. Изключение е дербито с ЦСКА, което е непредвидимо и с голяма тежест за титлата. Другите мачове изглеждат напълно ясни и без напрежение за така наречения хегемон. 

Каквото и да се случи, ЦСКА се бори. Продължава да го прави кръг след кръг. "Армейците" няма да се предадат. Въпреки всичко. А най-голямата оценка е тази - не са изпращали отбори с викове "мафия, мафия". Нещо, което се случи днес в Кърджали. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини