Десподов: Взимаме следващите три мача и няма какво да стане!

Десподов: Взимаме следващите три мача и няма какво да стане!

Topsport.bg

20-05-2023, 23:01

Кирил Десподов заяви след равенството на Лудогорец 2:2 с ЦСКА, че неговият тим повече трябва да съжалява за изпуснатите точки.

"Аз мисля, че и двата отбора не бяха излезли за точка. И двата отбора бяхме излезли за победа. Според мен трябва ние повече да съжаляваме. Глупави грешки напривихме може би не бяхме концентрирани и успяха да ни вкарат два гола. Следващите три мача ще решат кой ще е шампион. Трябва да си вземем следващите три мача и няма какво да стане.

Нормално е в такива мачове да има накъсване на играта и напрежение. Това е част от футбола. Беше си нормален мач и двата отбора искаха да спечелят. Мисля, че се получи добър мач за зрителите - четири гола. Жалко, че не успяхме да спечелим, мисля, че повече заслужавахме.

Ние сме отбор, който обича да играе под напрежение. Имаме достатъчно опитни и класни футболисти, които не ги притеснява напрежението. Винаги искаме да побеждаваме всеки мач. Това е нашата цел. Сега трябва да се възстановим, защото ни чака финал срещу ФК ЦСКА 1948, който е след няколко дни. По-добре е да има конкуренция. Конкуренцията ти дава мотивация да гониш възможно най-дълго целите си. Винаги е хубаво, когато някой ти диша зад врата. Винаги е хубаво да има конкуренция, за да може да си буден".

Източник: Topsport.bg

Последни новини