Заги: Доволен съм от целия мач, но не успяхме да запазим равенството

Заги: Доволен съм от целия мач, но не успяхме да запазим равенството

Topsport.bg

19-02-2023, 20:13

Треньорът на Славия Златомир Загорчич е доволен от отбора си, въпреки минималната загуба с 1:2 далеч от дома срещу Лудогорец.

"Мога да съм доволен от целия мач. Играхме по начина, по който тренирахме през седмицата. За съжаление не успяхме да запазим равенството, но се случва във футбола. Играхме с много млади играчи днес, така че целта е да продължим по този начин", започна Загорчич.

"Надявам се да изглеждаме добре и занапред. Днес пак излязохме за победа, но не се получи съвсем. Продължаваме към следващите мачове по този начин", добави той.

"Доволен съм не само от Чунг. Всички му помагат и той е много добър играч. Останалите млади играчи също направиха добро впечатление. Трябва да продължат по този начин да работят, за да направят добри кариери", каза още сърбинът.

"Не гледам към липсващите играчи, това е част от футбола. Просто искам всеки един играч да показва самочувствие, когато излезе на терена. Няма да е лесно и срещу Хебър. Ще се подготвим за здрав мач и ще се целим отново в успех", завърши Загорчич.

Източник: Topsport.bg

Последни новини