Левски - Етър 0:0, "болярите" тормозят "сините"

Левски - Етър 0:0,

Topsport.bg

23-09-2023, 19:57

Левски приема Етър в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Срещата е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".  Тимът на Николай Костов трябва на всяка цена да поправи грешната стъпка в последния кръг при равенството 2:2 с Крумовград. На пръв поглед задачата на "сините' изглежда лесна, тъй като срещу тях е последният в класирането. 

Наставникът на домакините е принуден да се лиши от услугите на един от играчите си с паспорт извън ЕС за всеки мач от първенството. Сините разполагат с шестима, а в групата за двубоите имат право да са петима. На "Герена" това са Хосе Кордоба и бразилците Роналдо, Рикардиньо, Дарлан, Цунами и Уелтън. Столичани съвсем скоро трябва да уредят с български паспорти последните двама, което ще улесни задачата на Николай Костов.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

В последния кръг при равенството с Крумовград (2:2) извън избраниците на треньора остана Дарлан, но сега той ще се завърне в групата. По всяка вероятност участие срещу Етър няма да вземе Роналдо, тъй като на другите позиции наставникът няма голям избор на заместници.

За заместник на дясното крило е гласен Марин Петков, който вече е напълно възстановен от контузията си. Опция е и Джавад ел Джемили, но Костов залага на него в средата на терена.

Източник: Topsport.bg

Последни новини