Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца), развой на срещата по минути

Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца), развой на срещата по минути

Topsport.bg

10-12-2021, 16:27

Локомотив (Пловдив) и Ботев (Враца) откриват 19-ия кръг в родната efbet Лига. Двата отбора се изправят един срещу друг днес в 16:30 часа.

В последно време "черно-белите" позабравиха за загубите и започнаха да трупат точки. Само едно е поражението в последните девет кръга и то от Лудогорец в Разград. Определено тимът изпитва трудности в защита и сухите мрежи не са често събитие.

Обичайно Георги Минчев и Димитър Илиев успяват да компенсират това с действията си в атака, но това не се случи в двата мача през декември при равенства 1:1 с Черно море и Славия.

WINBET - победата е на един клик разстояние! (18+)

Настроението в Ботев пък е приповдигнато, след като в предходния кръг врачани биха с минималното 1:0 Берое у дома след дълга серия от 13 мача без победа.

Така загубата от Ботев Пловдив остава единствена за предишните четири кръга, в които бяха запазени три сухи мрежи, като едната от тях бе при нулево реми като гост на Левски.

В състава на домакините днес ще отсъства единствено Марсал, който е с травма. Ботев също няма твърде много проблеми. Единственият отсъстващ ще бъде Николов. Това ще е последен мач и за двата тима през 2021-а година.

Източник: Topsport.bg

Последни новини