Локомотив (Пловдив) - Черно море 2:1 (Развой на срещата по минути)

Локомотив (Пловдив) - Черно море 2:1 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

02-06-2023, 19:43

Локомотив (Пловдив) е домакин на Черно море в двубой от 34-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Локомотив" ще започне в 19:45 часа.

"Черно-белите" загубиха и трите си срещи от плейофите. Тимът отстъпи минимално при визитите си на ЦСКА и Лудогорец, като срещу "червените" имаше спорове за дузпа, която може би щеше да доведе до изравняване на резултата. Иначе Локомотив загуби и от Левски с 0:3 на собствен терен.

От Черно море също има какво да се желае в плейофите. Варненци взеха една точка от девет възможни. В миналия кръг тимът на Илиан Илиев отстъпи с 1:2 на Левски в София и отпадна от битката за Топ 4. Преди това Черно море завърши 1:1 у дома с ФК ЦСКА 1948, като загуби и от ЦСКА с 0:2 в столицата.

Наставникът на варненци Илиан Илиев няма да може да използва двама от най-добрите си играчи през пролетта - универсалните Александър Василев и Алекс Фернандес, които са с травми. Очаква се Велислав Василев и Едгар Пашеко да започнат по двата фланга, а Атанас Илиев да излезе на върха на атаката.

Източник: Topsport.bg

Последни новини