Лудогорец - ЦСКА, пети гол за "орлите", "армейците" са в нокдаун на "Хювефарма Арена"

Лудогорец - ЦСКА, пети гол за

Topsport.bg

30-04-2022, 19:53

Отборите на Лудогорец и ЦСКА си дават среща в двубой от плейофната фаза на първата шестица в efbet Лига. Футболната битка в Разград обаче е в един от редките си епизоди, които не носят познатата интрига. "Орлите" вече си гарантираха 11-та поредна титла, а гостите от София донякъде са спокойни за второто си място и по-скоро мислят за предстоящия финал в турнира за Купата на Българя срещу Левски.

Лудогорец ще търси реванш пред своите фенове за това, че отново не зарадва привържениците си със "златен" дубъл. ЦСКА пък играе за сефте след официалната новина, че Алън Пардю вече е постоянен старши-треньор на гранда.

Дербито е с начален час 20:00.

Алън Пардю няма да разчита на почти цял отбор футболисти заради травми и наказания. Извън сметките му са играчи като Юрген Матей, Федерико Варела, Бисмарк Чарлс и Ахмед Ахмедов, които се възстановяват. С наказания са Иван Турицов, Жеферсон, Амос Юга, Тибо Вион и Греъм Гери. Британецът не е избистрил състава си, но сигурните имена в него би трябвало да са вратарят Евтимов, Дончев, Кох, Мазику, Мухар и Кайседо.

От Лудогорец нееднократно заявиха, че ще излязат с най-доброто срещу големия си съперник. Поради този факт се очаква всички чуждестранни звезди да бъдат на разположение, а след този двубой най-вероятно да се отправят към различни дестинации за своята кратка лятна почивка. За постигането на победа ще се разчита и на българите в тима - Антон Недялков, Спас Делев и Кирил Десподов.

Главен съдия на срещата е Радослав Гидженов с помощници Георги Минев и Георги Стамболджиев. Четвърти арбитър е Димо Димов, а с ВАР ще се занимават Станимир Тренчев и Драгомир Милев. Работата на реферите зорко ще следи Кольо Данев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини