Марек се стяга за победа над Перун след тежката седмица

Марек се стяга за победа над Перун след тежката седмица

Novsport

11-09-2020, 19:36

Без контузения Димитър Владимиров, който получи травма по време на мача срещу Велбъжд (Кюстендил), определи групата си за двубоя срещу Перун (Кресна) треньорът на Марек Светльо Георгиев.

Доста напрежение и умора се натрупа у футболистите от мъжкия отбор на Марек, който в рамките на седмица игра два пъти с тима на Оборище за първенството и за Купа България, а миналата събота срещна и състава на Велбъжд (Кюстендил) на стадион „Бончук“.

Въпреки това, наставникът на тима прави всичко възможно да възстанови възпитаниците си за съботния двубой и да зарадва феновете с убедителна победа над Перун.

Гостите ще са без контузените Станимир Благоев и Божидар Станчев, така че треньорът им Благовест Ангелов ще разчита на футболистите, на които заложи в събота срещу Велбъжд, губейки със случаен гол в Кюстендил.

„Излизаме да играем. Ще ни бъде много тежко срещу силния отбор на Марек. Надявам се на реално съдийство на Мирослав Кузманов и нека победи този, който е по-добър на терена”, заяви Благовест Ангелов.

Източник: Novsport