Миланов: Няма какво да се залъгваме, този мач беше много важен за нас

Миланов: Няма какво да се залъгваме, този мач беше много важен за нас

Topsport.bg

09-04-2022, 23:14

Георги Миланов коментира победата с 2:0 срещу Черно море. Той заяви, че за "сините" мачът е бил голям финал. Креативният халф говори и за предстоящия двубой с Лудогорец от полуфиналите за Купата на България. Според него разградчани превъзхождат Левски единствено с дългата си скамейка.

"Изключително труден двубой. Имаше много единоборства. Отборът на Черно море е доста стойностен. Играха по-агресивно от нормалното. Затрудниха ни много. Изпуснахме доста положения. Всеки мач ни е финал. Всеки мач играем срещу сериозни и агресивни противници. Не трябва да се отпускаме. Трябва да показваме добра игра, да пресираме и да побеждаваме. В момента нямаме право да грешки. Ние сме го докарали до тука. Ние ще изиграем до края.

Чувствам се всеки мач по-добре. Последните два мача се чувствам още по-добре, но нормално е, когато не си играл толкова време. Имах и леки болежки, сега вече нещата вървят в правилната посока. Тренирам много, старая се много и се надявам да вървя още нагоре и да показвам още по-добри игри.

"Много важен мач, финал беше за нас. Няма какво да се залъгваме. Това си беше един голям финал. От тук нататък ни предстоят още много финали и ще гледаме да излезем победители. Предстои ни една приятна серия бих казал. Два мача с Лудогорец и един с ЦСКА. Да сравним докъде сме стигнали и ще бъде празник за всички зрители.

Лудогорец единствено ни превъзхождат с дългата скамейка. Предстоят мачове през 3-4 дни, надявам се да се възстановим по най-добрия начин. Видяхте, че играхме един добър мач там, но загубихме злощастно в последните минути. Сега ще бъде коренно различно, защото са два мача. Полуфинал е. Длъжни сме да дадем всичко от себе си и да изпълним техническите указания на отбора.

Спекулации винаги има в големи отбори като Левски. Клубът и аз знаехме какво ще се случи. Трябваше да се изчака малко да се възстановя. Отнесоха се много професионално. И треньорът, и спортно-техническият щаб. Разбрахме се за не повече от минута.

Няма по-голямо нещо като нашата публика да скандира името ми и да ме подкрепя. Единствено това, което мога да кажа, е че ще се върна по-силен и ще покажа по-добри игри. Надявам се да съм здрав, да се опазя от контузии. Ще радвам много феновете. Няма как да се опише, да се купи, само да се изпита.

Не бих казал, че се чувствам най-обичания в Левски. В момента сме едно цяло с треньорския щаб, с всички футболисти, доктори. Работим в името на Левски и всички имаме заслуги за добрите игри. Никога не съм мисли за нещо друго, освен футбол. Да, отдават ми се и тениса, и волейбола, и други спортове. Спортна натура съм. Футболът винаги е бил на сърцето ми и така ще бъде до края", каза още Георги Миланов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини