Митрев се завръща в групата на Левски

Митрев се завръща в групата на Левски

Novsport

29-07-2018, 23:27

Капитанът на Левски Божидар Митрев се завърна в групата на „сините“ за домакинството на Черно море от втория кръг на Първа лига. Вратарят пропусна мача с Ботев Пд заради семейни проблеми.

Треньорският дует, който временно води Левски в лицето на Георги Тодоров и Тоодр Симов, определи група от 19 футболисти за битката с „моряците“. Илия Димитров, който отбеляза решителния гол за победата над Ботев Пловдив (1:0), също е в списъка. Младокът получи травма по-рано през седмицата, по време на една от тренировките на тима.

Паулиньо също е групата. Бразилецът се контузи по време на подготовката и пропусна първите мачове на тима от Герена. Очаква се да запише първи минути през новия сезон именно срещу варненци. Същото се отнася и за полузащитника Хали Тиам, който се травмира на загрявкара преди първата битка с Вадуц в Лига Европа, но вече е възстановен.

Ето и цялата група: Митрев, Полачек, Белаид, Цветкович, Ейолфсон, Найденов, Мариани, Паулиньо, Белмонт, Тиам, Гомес, Кабрал, Папазов, Яблонски, Костов, Димитров, Обертан, Кабов, Ст. Иванов.

Срещата между Левски и Черно море ще бъде наблюдавана от новия наставник на тима Славиша Стоянович.. 

Източник: Novsport

Последни новини