НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски излиза в мача на истината с Лудогорец пред препълнен "Георги Аспарухов" (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски излиза в мача на истината с Лудогорец пред препълнен

Novsport

10-03-2019, 16:25

Стадион "Георги Аспарухов" ще се пръска по шевовете днес от 17:30ч, когато Левски посреща Лудогорец в дербито на 25-ия кръг на Първа професионална лига. 

Сините се смъкнаха на третото място след вчерашната победа на ЦСКА над Етър, но успех за столичани днес ще ги върне на вицешампионското място и то на само две точки зад разградчани. 

Шампионите пък допуснаха двата столични гранда да се доближат до върха след две равенства и загуба в средата на февруари. Това доведе до треньорска смяна и Антони Здравков бе освободен за сметка на Стойчо Стоев, който днес ще направи повторен дебют начло на Лудогорец. Наставникът на Левски Георги Дерменджиев пък за първи път излиза срещу бившия си клуб, с който постигна сериозни успехи, особено в европейските клубни турнири. 

През есента Лудогорец победи Левски с 2:1 и оттогава оглавява класирането. Общият баланс между двата тима в елита е 4 победи за “сините”, 5 равенства и 14 успеха за “орлите”.

Всичко най-интересно от срещата Novsport.com ще проследи чрез традиционното си чат описание, а на живо можете да наблюдавате срещата тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Още линкове тук: ЛИНК 4

Източник: Novsport

Последни новини