Отново късен гол на Чочев осигури важна победа на ФК ЦСКА 1948

Отново късен гол на Чочев осигури важна победа на ФК ЦСКА 1948

Topsport.bg

08-10-2023, 19:42

ФК ЦСКА 1948 победи Ботев (Пловдив) с 1:0 в мач от 13-ия кръг на Първа лига. Така "червените" продължават без загуба като домакини от началото на сезона. Победното попадение за тях бе дело на Ивайло Чочев, който се разписа в 86-ата минута на срещата. Така той донесе нов важен успех за своя тим, след като в предишния кръг реализира два гола при победата над другия тим носещ името Ботев - този от Враца.

Като цяло "червените" владееха инициативата през по-голямата част от мача, като Чочев удари греда още в петата минута, на двубоя, а малко по-късно Георги Русев пропусна изгодна ситуация за гол.

След почивката гол на резервата Кяртансон бе отменен заради засада, а преди това Чочев изпусна още една добра ситуация, за откриване на резултата.

Така се стигна до 86-ата минута, когато Чочев се възползва от ново добро центриране на Георги Русев от фаул и отбеляза единствения гол в мача.

С тази победа ФК ЦСКА 1948 се изкачи до шестата позиция с актив от 21 точки, докато Ботев (Пловдив) остава на 12-ото място с 12 точки.

Източник: Topsport.bg

Последни новини