Перун и Рилски спортист не се победиха в Кресна

Перун и Рилски спортист не се победиха в Кресна

Novsport

20-09-2020, 19:36

Над 300 зрители изгледаха мача от 7 кръг за първенството на ЮЗ трета лига между отборите на Перун Кресна и Рилски спортист - 0:0. През първата част на мача се играеше повече в половината на гостите. Най-чистото голово положение за отбора на домакините проигра Петко Стоинков в 26-та минута след като с крак насочи кълбото в сглобката отляво на вратаря на гостите Слави Петров, но той бе невероятен и не допусна кълбото зад себе си.

През втората част на мача наставникът на Перун Благовест Ангелов пусна в игра Атанас Топалов и Теодор Бачев на местата на Борислав Бориславов и Иван Иванов. Гостите на два пъти обстрелваха опасно вратата на домакините, но вратаря им Атанас Тъпигьозов показа невероятен рефлекс и охлади надеждите на противниковите нападатели за отбелязване на гол.

Веднъж удар на Петко Стоинков от домакините разтресе напречната греда зад вратаря на Рилецо Слави Петров.

„Жалко, че не успяхме да спечелим този мач, което заслужавахме. За жалост продължаваме да бъдем неточни срещу противниковите вратари. Ще наблягаме на завършващия удар. В сряда ще гостуваме в мач за купата на АФЛ в Банско, а в събота – в Етрополе на местния Чавдар в мач за първенството на ЮЗ трета лига”, сподели наставникът на Перун Благовест Ангелов.

Перун в момента заема 15-то място с 4 точки, а Рилски спортист – 12-то с 8 точки.

Източник: Novsport