Пирин - Локомотив (София), Октавио върна интригата

Пирин - Локомотив (София), Октавио върна интригата

Topsport.bg

21-02-2022, 17:30

Отборите на Пирин и Локомотив (София) се изправят един срещу друг в последен двубой за кръга в efbet Лига. Двата тима се намират в долната част на таблицата, което означава, че трите точки са от съществено значение за гореспоменатите селекции.

Гостите от София имат игрово предимство спрямо своя съперник, тъй като вече имаха официален мач. При това какъв - равенство срещу ЦСКА (1:1), в което възпитаниците на Иван Колев се представиха повече от достойно.

Срещата за "червено-черните" пропускат Александър Александров и Селсо Рапосо. И двамата са наказани. Шанс от първата минута би трябвало да получи младият Владимир Николов. На върха на атаката пък ще действа Димитър Митков, двойка вътрешни халфове ще са Симеон Славчев и Божидар Кацаров, а пред тях ще играе Октавио.

ВИЖТЕ КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Пирин е с намален бюджет спрямо началото на сезона, но тимът запази основното си ядро, съставено от много опитни футболисти. Радослав Митревски получи доверието на ръководството и остана начело на "орлетата". Те се подсилиха с вратаря Янко Георгиев, японския халф Казуку Такахаши и юношата на ЦСКА Даниел Иванов. От напусналите най-много ще липсва продаденият на Ботев (Пловдив) Мохамед Брахими.

Важното за домакините е, че няма контузени или наказани в техните редици.

През първия полусезон Локомотив (София) надви благоевградчани с 2:1. Победния гол вкара Пламен Крачунов, който преди това пропусна дузпа.

Главен съдия на срещата е Станимир Тренчев, с помощници Георги Тодоров и Павлин Михайлов. С ВАР ще се занимават Ивелин Занев и Милен Арабаджиев. Делегат на БФС е Делян Асенов, а работата на реферите зорко ще следи Стоян Алексиев.

Мачът започва в 17:30 часа.

Източник: Topsport.bg

Последни новини