Пирин взе над 7000 лева от реклама

Пирин взе над 7000 лева от реклама

Topsport.bg

21-02-2022, 18:12

ФК Пирин получи първо плащане в размер на 7200 лв. от инсталирането на рекламни LED екрани, които бяха поставени на стадиона по време на домакинския им мач с Локомотив София. LED екраните са на оператора M.B.S. Trade, който осигурява също рекламните спотове и монтирането на съоръжението, съобщава dsport.

За първи път ФК Пирин поставя на стадиона си ултра модерни LED съоръжения, които му придават модерен европейски вид. В събота дисплейната реклама беше инсталирана и на стадион Герена за мача на ПФК Левски с Локомотив Пловдив, който завърши 2:1 за синия клуб.

Съоръжението е мобилно и може да бъде монтирано на всеки стадион в страната, като ефективно се постига информационна комуникация с публиката на живо, както и с тези, които предпочитат телевизионния екран или да гледат мачовете онлайн. Визиите на рекламодателите, които са от всички икономически сектори, се редуват на ротационен принцип.

До края на годината ФК Пирин може да получи над 70 000 лв. за останалите си домакински мачове от инсталираните LED екрани. Съоръженията са от последно поколение и могат да бъдат използвани на повечето стадиони в България. Родните клубове ще получават допълнителни доходи за домкинските си мачове от оператора на LED дисплеите M.B.C. Trade, които ще се заплащат авансово преди всеки мач.

Източник: Topsport.bg

Последни новини