Радуканов: Имаме скромни възможности

Радуканов: Имаме скромни възможности

Novsport

30-03-2018, 22:53

Треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов говори след загубата с 1:2 от Черно море във Варна. 

"Аз не изисквам чудеса от моите футболисти. В трети мач поред главен герой е друг, а не двата отбора. Имаме скромни възможности. Черно море ни надигра в периоди от мача. Отчаян съм доста. Главният рефер Валентин Железов развали мача. Може ли обратен тъч да ни даде, за да не вкараме гол. Смях, смях, смях много смях. Той не ни оставя да играем. Тънките неща, които ги прави, са ми толкова ясни. От този тъч можеше да вкараме гол, топката отиваше на главата на Фло. Аз не видях какво е направил Преслав при отменения гол, за да свири нарушение. 

При нас се знае ситуацията. До края ще се борим, за да направим най-доброто за Пирин. Лошо е, че не получаваме помощ от никъде. Определена група се борим, но е трудно. Каквото можем спортно-техническата част го правим. Младите ще влизат другия мач и ще играят. Благодарение на главния съдия цялата ни защита няма да играе в следващия мач", каза Радуканов. 

Той потвърди, че в Пирин отново има проблеми с редовното заплащане. 

"Беше изчистено всичко, но сега отново има забавяния. Трудно се случва на този етап. Нормално е и футболистите да са малко демотивирани. Не искам да коментира въпросът с допинга. Все още не е официално. Нямам коментар по темата", заяви още Радуканов.

Източник: Novsport