Само един треньор е с положителен баланс в ерата "Сираков"

Само един треньор е с положителен баланс в ерата

Topsport.bg

22-08-2021, 11:29

Живко Миланов ще бъде четвъртият треньор, който се извъртя начело на Левски при ерата на Наско Сираков като собственик на клуба. Интересен факт е, че само един от тях успя да си тръгне с положителен баланс, отчита "Мач Телеграф".

Първата жертва бе Петър Хубчев, който излетя след 2 загуби - една от Лудогорец, а втората бе в първия полуфинал с Локо (Пловдив) за Купата на България.

След това дойде Георги Тодоров, който завърши сезона с 2 победи, 2 равни и 3 загуби във всички турнири. Той стартира през следващото първенство и си тръгна след 4 победи, 2 равни и 5 загуби.

Подобен баланс имаше и Живко Миланов, който пое отбора, след като Славиша Стоянович бе установен с коронавирус и се озова в болница. Именно словенецът със сръбски корени е "отличник" при Наско - 5 победи, 4 равни и 4 загуби.

Сега ситуацията пред Живко е още по-зле - 1 победа и 4 загуби. Така общо му се събраха 19 двубоя начело на "сините", в които общо записа 5 успеха, 2 равни и 9 загуби.

Той записа един провал повече от Ратко Достанич, който се смяташе за един от най-печалните треньори, които са минали през "Герена".

Източник: Topsport.bg

Последни новини