Сензациите в пресата: Допълнителни премии за Лудогорец, Левски няма да пипа състава

Сензациите в пресата: Допълнителни премии за Лудогорец, Левски няма да пипа състава

Novsport

12-05-2021, 08:15

 "Тема спорт": Лудогорец с допълнителна премия за точкова разлика. 

Футболистите на Лудогорец ще играят в мачовете до края на сезона за допълнителна премия. Тя ще е за точкова разлика от втория в крайното класиране. Така футболистите ще има по-сериозен стимул за завършване на кампанията, след като станаха шампиони предсрочно.

Според запознати разградчани ще си разделят отборен бонус от 50 хиляди лева за всяка точка разлика. Тоест, ако зелените завършат на 10 точки от втория ще си поделят бонус от половин милион лева, което се явява и допълнителна премия за играчите, които са фиксирани в договорите им. 

Днес Лудогорец гостува на ЦСКА в опит да запази серията си без загуба на "Армията". Това ще е последният мач, в който ще играят голяма част от водещите футболисти в тима. След него те ще бъдат пуснати в предсрочна ваканция.

"Тема спорт": Живко Миланов няма да пипа състава за Черно море

Левски няма да пипа състава за утрешния двубой с Черно море. Временният треньор Живко Миланов няма много опции за стартовата единадесеторка и ще се довери на футболистите, които победиха Ботев Пд.

От "Герена" междувременно обявиха, че крайният бранител Патрик-Габриел Галчев е бил заменен принудително на Коматево. Младежкият национал е получил лек проблем и в следващите часове ще се преценява дали да бъде включен в стартовия състав за двубоя с Черно море.

Младокът се наложи в състава и действа като ляв бек, макар че като юноша играеше като флангови нападател. Галчев проби в мъжкия тим като десен бек, но след това беше преместен отляво. 

Източник: Novsport

Последни новини